image

Menukaart Brasserie ‘t Blaakven 

De keuken is geopend, woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00u.

KLIK HIER VOOR DE BRASSERIEKAART IN PDF

 

3 gangen menu

 

 

Uiensoep ’t Blaakven

Bereid met rode ui en rode wijn gegratineerd met kaas

***

Scholfilet méditerranée

Met gebakken ui, tomatensaus, gegratineerd met kaas

Of

Schnitzel Zingara

Met een stevige zigeunersaus

***

 

Chocolademousse met slagroom

€ 18.50

 

Speciaal aanbevolen

 

 Konijnenbout op Limburgse wijze.

Konijnenbout in het zuur, met appelstoop en peperkoek bereid.

€. 17,50

 

Wildpeper

Stevige wildpeper van diverse soorten wild, bereid met trappistenbier,

appels, veenbessen en pruimen.

€. 18,50

 

Geserveerd met groenten van het seizoen, en bijpassende aardappelgarnituur 

 

up
down
overlay
Design: H-L-V | Ontwikkeling: PM IT